Εταιρια

Η GENFROCO AE είναι μία δυναμική και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που , εμπορεύεται, συσκευάζει, επεξεργάζεται και διακινεί όλα σχεδόν τα είδη νωπών και κατεψυγμένων αλιευμάτων σε κεντρικές αγορές, σούπερ μάρκετ και καταστήματα λιανικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ιδρύθηκε το 1985 από τους Αρίστο Πυλιούνη και Αθανάσιο Πυλιούνη αρχικά με την επωνυμία Αρ.Πυλιούνης & Σια ΕΕ.

Έδρα

Η εταιρία εδρεύει στον Ασπρόπυργο στη Θέση Τζαβερδέλα όπου λειτουργεί τα γραφεία της όπως και σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας νωπών και κατεψυγμένων ψαριών συνολικής έκτασης 3500 τμ. Επίσης διαθέτει στην Ιχθυόσκαλα Πειραιά 3 καταστήματα χονδρικής πώλησης από όπου διενεργεί πωλήσεις σε καταστήματα λιανικής, λαϊκές αγορές, εστιατόρια κ.α. Απασχολεί συνολικά περισσότερους από 50 εργαζόμενους. Είναι αμιγώς Ελληνική επιχείρηση και κατέχει επάξια ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς.

Νέα προϊόντα

Τα τελευταία χρόνια, η εταιρία παράγει και διαθέτει στην αγορά μεγάλη ποικιλία τυποποιημένων αλιευμάτων, ξεχωριστής γεύσης, ανώτερης ποιότητας, σε ατομικές συσκευασίες με τη χρήση νέων μεθόδων, σε κενό αέρος (VACUM) ή σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα (MAP). Η τροποποιημένη ατμόσφαιρα διαμορφώνει το περιβάλλον στη συσκευασία του τροφίμου έτσι ώστε να παρατείνεται η διάρκεια ζωής του χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών και σταθεροποιητών.

Πιστοποιημένη ποιότητα

Η εταιρία διακινεί, φυλάσσει και συσκευάζει τα προϊόντα της σύμφωνα με το ISO 22000:2005 (Food safety management) .
Η αναγκαιότητα μεταφοράς της πληροφορίας από τον αλιέα στον καταναλωτή καθώς και η καθημερινά αυξανόμενη ζήτηση, οδήγησε την εταιρεία Genfroco A.E. να εκσυγχρονίσει τα συστήματά της, έτσι ώστε να μπορέσει να καλύψει τις προδιαγραφές όπως αυτές ορίζονται στο ISO 12875:2011 (Traceability of finfish product) σε συνδυασμό με τις προδιαγραφές ηλεκτρονικής διαχείρισης της πληροφορίας, όπως αυτές ορίζονται στο ISO 17367:2013 (supply chain applications of rfid – Product tagging) γεγονός που αποτελεί καινοτομία για την Ελληνική αγορά στην διακίνηση ιχθυρών.

Διεθνής παρουσία – Δίκτυο πωλήσεων

Συνεργάτες μας είναι οι μεγαλύτερες εταιρίες στο τομέα των τροφίμων. Αλυσίδες super market, εταιρίες που ασχολούνται με τη χονδρική πώληση σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, καταστήματα λιανικής και HO.RE.CA.